Outdoor udstyr & Campingudstyr

Udstyr

Outdoor udstyr - Alt til turen

Vi er helt vilde med outdoor udstyr! Der var engang, at lange og hårde ture var ensbetydende med manglende komfort. I dag er der mange små hjælpere som brændere, pandelamper og vandfiltre, som ikke mere kan tænkes væk fra outdoor udstyret. Outdoor-udstyret gør friluftslivet fornøjeligt. Det er let, robust og sparer tid.

Alt til outdoor-køkkenet

En sulten turkammerat er som regel en dårlig turkammerat. Men der er ingen grund til at undvære et køkken på turen. Moderne brændere har en høj effektivitet og kan drives med mange forskellige brændstoffer. Dermed sparer du plads og vægt. Der findes desuden lette og pladssparende gryder og pander af moderne materialer som aluminium eller titanium. Når du går på tur i flere dage, findes der lækre menuer fra producenter som Travellunch. De har både supper, hovedretter og dessert.

Outdoor udstyr til vandbehandling og transport.

Drikkevand er en af de afgørende faktorer for en tur. Det er svært at medføre vand til flere dage, og du vil næppe falde over et system til vandbehandlingen. I vores sortiment er der moderne kemiske og mekaniske vandbehandlinger fra producenter som fx Katadyn, MSR eller SteriPEN.

Belysning, navigation, ure og værktøj

Belysning som pandelamper eller LED-lygter er integreret i ethvert moderne outdoor udstyr. De tillader fx ture om natten for at se solopgangen på bjergtoppen og hjælper når du laver mad i mørket. Belysningen findes naturligvis i vores sortiment - ligesom knive, ure, værktøj og navigationsudstyr.

Mere outdoor udstyr til turen

I vores sortiment findes alt som står på din pakkeliste til rygsækken. Ud over dem, der allerede er opført, er der især trekkingstave, soveposer og telte. Når vi taler om outdoor udstyr, må vi ikke glemme beklædningen. Der er såvel funktionsundertøj som moderne regnjakker. Med moderne outdoor udstyr er du forberedt på enhver situation og kan undgå masser af overskydende vægt. Rygsækken forbliver behagelig, og du kan nyde din tur.

Register now & save €5
Register now &
save €5
Register now &
save €5