Om Bergfreunde

Bergfreunde.de står for klatring og bjergbestigning - 100% online

Det hele startede i året 2006 med lidenskaben for klatring og en idé. Med to iværksættere, en medarbejder og en hund på arealet af en tidligere tekstilfabrik i Kirchentellinsfurt ved Tübingen i Tyskland grundlages Bergfreunde.de - som online-forhandler af udstyr til bjergbestigning. Dette koncept fortsætter vi stadigvæk med succes: Vi har siden starten allerede sendt mere end 1.000.000 ordrer af sted til kunderne. I dag arbejder mere end 100 medarbejdere på at give klatrere og outdoor-entusiaster den bedst mulige indkøbsoplevelse. Nomineringen til den tyske iværksætterpris i 2009 var herved en stor anerkendelse for os!

Ren bjergbestigning på 3 etager! I tagetagen af en tidligere tekstilfabrik har vi vores kontor- og lagerarealer
Ren bjergbestigning på 3 etager! I tagetagen af en tidligere tekstilfabrik har vi vores kontor- og lagerarealer

100% bjergbestigning

Det bedste udvalg inden for udstyr til bjergbestigning: I vores lager ligger mere end 75.000 varer fra mere end 220 producenter. Foruden outdoor-branchens store varemærker har vi også aktuelle små brands og staldfiduser i vores sortiment. For vi vil kun det ene: Tilbyde vores kunder det bedst mulige udstyr til bjergbestigning. Som specialist tilbyder vi f.eks. alene inden for kategorien Klatring mere end 130 forskellige klatreseler, specialudstyr til meget små ridser, isudstyr og over 200 forskellige karabiner. Desuden kan outdoor-entusiaster selvfølgelig også finde tøj, telte, rygsække og soveposer samt andet udstyr til bjergene. Og vi udvider hele tiden vores sortiment!

Mere end 25.000 varer ligger på vores lager; på dage med spidsbelastning behandler vi mere end 1.600 ordrer
Mere end 75.000 varer ligger på vores lager; på dage med spidsbelastning behandler vi mere end 3.000 ordrer

100% kundeorientering

Alt for kunden: På dage med spidsbelastning behandler vi mere end 3.000 ordrer. Vores navn er herved program – en fair omgang med hinanden, med vores samarbejdspartnere og kunder er meget vigtigt for os. Vi står for største kompetence inden for bjergbestigning, kompetent rådgivning på øjenhøjde, bedste service og leveringshastighed – derfor glæder vi os hver dag over vores top-kundevurderinger ved Trusted Shops!

Vi er der for dig! Vores kundeservice rådgiver - logistikken sørger for en hurtig levering
Vi er der for dig! Vores kundeservice rådgiver - logistikken sørger for en hurtig levering

100% bjergvenner

Vi elsker vores produkter: I vores team samles koncentreret outdoor- og klatrekompetence. Blandt vores medarbejdere findes alle former for bjergentusiaster fra isklatrer til ultralet-trekkere. Vi tester og bruger selv udstyret fra vores sortiment og er herved de hårdeste kritikere. Vores Bergfreunde Pro Team med fremragende bjergbestigere vurderer regelmæssigt udstyr. Alt dette kan du læse om på vores blog!

Helst udendørs...
Helst udendørs...

€ 5 straks
Til din næste bestilling
Nej, tak.

Vær opmærksom på, at vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse af hjemmesiden. Hvis du surfer videre på denne side, accepterer du brugen af cookies.