Outdoor beklædning

Beklædning

På tur med outdoor-beklædning på højt niveau

outdoor-beklædning

"Der er ikke dårligt vejr, kun forkert beklædning!" Formentlig har alle hørt en sætning som denne før. Selvom den lyder lidt plat, kan dens sandhed ikke nægtes. Der findes god outdoor-beklædning til ethvert vejr og enhver lejlighed. Uanset om det nu er til idræt eller fritid, til de små eller de store, til begynderen eller den professionelle. Udbuddet på solid outdoor-beklædning af høj kvalitet er enormt.

Outdoor-beklædning til alle aktiviteter

Ordet outdoor-beklædning kan bruges i bred forstand: Fra funktionsbeklædning til klatring over funktionsundertøj til skibukser for pisten. Vi har et stort tilbud indenfor outdoor-beklædning til outdoor-venner, som lægger stor vægt på funktionalitet og kvalitet. Men den moderne outdoor-beklædning er ikke bare praktisk! Producenterne af outdoor-beklædning har en udpræget god sans for moderne snit og stil, så de behøver ikke at skjule deres tøj for de nuværende trends.

Hvad skal du være opmærksom på, når du skal ud på en lang tur? Når du køber et sæt outdoor-beklædning, er det vigtigt, at du husker trelagsprincippet. Det betyder egentlig ikke andet, end at du skal sørge for, at du har flere lag af tøj i forskelligt materiale og forskellig tykkelse på, så du kan holde varmen og komme af med sveden. Det inderste lag tøj er for det meste svedtransporterende funktionsundertøj. Mellemlaget består af outdoor-beklædning, som fx en fleecejakke, og holder på varmen. Det yderste lag tøj er en outdoor-jakke og -buks, som beskytter mod vind og vejr. Det er også en fordel, at du kan tilpasse din beklædning til vejrforholdet ved at fjerne eller tilføje enkelte lag. På denne måde bliver turen en sjov oplevelse, selvom vejret skifter.

Hvad skal outdoor-beklædning kunne?

Godt funktionsundertøj er først og fremmest kendetegnet ved god forarbejdning og høj stabilitet. I produktionen af outdoor-beklædning anvendes de nyeste fibre, så den også lever op til de skrappeste krav til materialet. Ud over de indlysende krav som god beskyttelse mod vind og vejr bør stoffet også være udstyret med god åndbarhed. Ved hjælp af optimal luftcirkulation skal outdoor-beklædning skal give varme ved lave temperaturer og køle ved varmt vejr eller fysisk arbejde. Således kan kroppens kernetemperatur altid holdes på konstant niveau. Ud over funktionaliteten skal outdoor-beklædningen også give komfort og tilstrækkelig bevægelsesfrihed. Mange stoffer, der anvendes til outdoor-beklædning, beskytter desuden mod UV-stråling. Nu er du klar til din outdoor-oplevelse!

Hvilke slags outdoor-beklædning er der?

Outdoor-bukser er det bedste valg i terrænet pga. deres høje funktionalitet, komfort og stabilitet. Pga. deres specielle forarbejdning og det slidstærke materiale opfylder friluftsatletens krav på bedste vis. Hvad enten det drejer sig om trekkingbukser, klatrebukser eller softshellbukser: Der findes outdoor-bukser til alle slags outdoor-aktiviteter.

Outdoor-jakker beskytter mod regn, sne, vind og kulde og får ikke kroppen til at svede. Det sker ved hjælp af åndbare membraner og hurtigttørrende fibre. Ud over den førnævnte fleecejakke er der også soft- og hardshelljakker, 3 i 1-jakker og dunjakker til ekstremt lave temperaturer. Inden for outdoor beklædningen beskytter outdoor-jakker optimalt mod vind og vejr.

Funktionsundertøjet spiller en vigtig rolle i termoreguleringen. Den fremragende transport af sved beskytter kroppen mod overophedning ved fysisk aktivitet. Ved kolde temperaturer er funktionsundertøjet det ekstra lag, der får dig til at holde varmen.

Der er desuden et endnu større udbud af outdoor beklædning i top kvalitet.Handsker, huer, gletsjerbriller, vester og mere - vi har et stort udvalg. Er der mere du ønsker som outdoor-ven?

Moderne outdoor beklædning byder dermed netop det som du har ledt efter. Uanset om du er ny i naturen, klatrer i Fränkische Schweiz eller bare leder efter komfortabel fritidstøj: Outdoorbeklædning passer hvor som helst! Uanset om det er outdoorbukser, outdoorjakker, outdoorbeklædning til damer eller outdoorbeklædning til børn. Vi har alt det, et outdoor-hjerte kan ønske sig!

€ 5 straks
Til din næste bestilling
Nej, tak.