Levering og betaling

Når vi sender din pakke af sted, så starter en speedklatring uden unødvendig ballast for dig! Det betyder: Vores logistikteam bearbejder din bestilling lynhurtigt. Og det hele til en fair pris uden skjulte ekstra omkostninger!

Det bedste ved vores forsendelsesomkostninger er: Som hovedregel skal du ikke betale nogen! For vi leverer allerede fra 50 EUR bestillingsværdi gratis til Danmark!

Oversigt over vores forsendelsesomkostninger

Leveringsland Forsendelsesomkostninger
Danmark 5,95 €
op til 50 € bestillingsværdi
Gratis forsendelse
fra 50 € bestillingsværdi

Hurtig levering

Andre ville kalde det ekspresforsendelse og beregne et ekstra gebyr – vi sender bare lynhurtigt som standard!

Simplificeret sagt: Hvis du bestiller og betaler i dag inden kl. 14:00, forsendes din bestilling som regel endnu i dag! Således var det ved mere end 90% af de pakker, vi har sendt inden for de seneste 12 måneder!*

* Ved bestillinger fra mandag til torsdag inkl. Kun hvis produktet kan leveres ab lager. Gælder ikke ved bankoverførsel. I enkelte undtagelsestilfælde kan forsendelsen trække ud.

Betalingsmetoder

Også for vores betalingsmetoder gælder: Vi vil gøre handlen så nemt som muligt for dig. Og meget vigtigere endnu: Det hele uden snørklede "servicegebyrer".

Overblik over vores betalingsmetoder


Bemærkninger Afvigende leveringsadresse
Kreditkort
(op til 1500 €)

Vi accepterer Visa og Mastercard .


Debitkort
(op til 1500 €)

Vi accepterer Dankort .


PayPal Du sendes under bestillingsproceduren automatisk videre til PayPal.com .

€ 5 straks
Til din næste bestilling
Nej, tak.

Vær opmærksom på, at vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse af hjemmesiden. Hvis du surfer videre på denne side, accepterer du brugen af cookies.