Edelrid Mærkeshop

Edelrid klatresejl til perfekt håndtering

Edelrid

De mange reb, der fremstilles af denne traditionsproducentens, er kendt for deres blødhed, holdbarhed og nem håndtering. De kan fås i alle størrelser og styrker til enhver form for bjergsport, fx som half-, twin- og statisk reb. Dette garanterer langvarig fornøjelse med rebet!

Personlig sikkerhedsudstyr til klatring

Selvom Edelrid allerede har eksisteret i mange år, så er de ikke gammeldags og begejstrer bjergsportsverdenen år efter år med mange nyskabelser. Især inden for det personlige sikringsudstyr scorer producenten på hele linjen.

Dette omfatter komfortable klatreseler, klatrehjelme, klatresko og klassisk hardware som karabinhagerne og sikringsudstyr af høj kvalitet.

Crashpads fra Edelrid

Det er ikke kun de mange innovationer, der gør Edelrids crashpads så populære. Deres kvalitetsskum og smarte konstruktionsmåder dæmper fald pålideligt, hvad der gør dem til de mest eftersøgte crashpads på markedet.

Bevægelsesaktiv beklædning

Ved klatring og bouldering er det vigtigt, at du har fuld bevægelsesfrihed. Edelrid producerer beklædning, som lever op til disse krav. Pga. den gode facon og panelerne er det nemt at komme gennem enhver passage. Mærket får desuden opmærksomhed i miljøet fordi deres klatrebuser, T-shirts og hoodies bare er cool.

Udstyr til isklatring

Isudstyret og klatrejernene fra Edelrid er udlagt til ekstreme forhold. Udstyret vil glæde isklatreren såvel som alpinisten, da de vil finde vejen gennem iset. Innovative designs og materialer sikrer en afbalanceret håndtering og lav vægt.

Via Ferrata - Klatresti-sæt fra Edelrid

At finde den lodrette akse på klatrestien er for mange indgangsporten til den alpine bjergsport. Ud over kondition og tilstrækkelig know-how kræves der også et godt klatresti-sæt. Karabinhagerne og andre sikkerhedsfeatures som falddæmpere sørger for en sikker og komfortabel tur. Edelrid tilbyder forskellige modeller til alle krav og har desuden udmærkede klatrehandsker i deres sortiment.

Mere outdoorudstyr fra Edelrid

Edelrid er også velegnet til basecamps og teltlejr. I deres outdoorkøkken er der alt fra en ultralet gaskomfur over robuste multi-fuel brændere hen til bestik og tallerkener, så du ikke skal gå glip af kulinariske oplevelser i vildmarken.

De lette og effektive gaslamper bringer lys i mørket og muliggør dermed madlavning, læsning eller kortspil i timevis. Kvalitetsudstyret fra Edelrid opfylder dermed næsten alle ønsker.

€ 5 straks
Til din næste bestilling
Nej, tak.