Patagonia Mærkeshop

Lad medarbejderne surfe

Yvon Chouinard, som har grundlagt Patagonia, var og er en outdoor atlet. Surfboardet i verdens brændinger er hans hjem nummer to - det første er klatring og bjergklatring. Det var hans levevis, som blev et succesfuld model for hele virksomheden.

Selv i dag kan du føle denne ånd, som gemmer sig bag mærket Patagonia. Der er næppe et mærke, som ser denne faste forbindelse mellem menneske og natur. Der er næppe et mærke, som lever denne livsfilosofi. På denne måde bliver der skabt en merværdi, som de mange tilfredse kunder af Patagonia i hele verdenen sætter pris på.

Patagonias kvalitetsansvarlighed

I produktionen af funktionel outdoorbeklædning ser Patagonia ingen anden udvej end anvendelsen af genbrugsmaterialer. Patagonia har derfor eksperimenteret med genbrugsprogrammer i lang tid.

Men den største succes for amerikanerne er dog stadig produktionen af produkter af høj kvalitet. Deres beklædning kan blive brugt i mange år uden at vise nævneværdige tegn på slid. Den slags beklædning står for en skånsom omgang med ressourcer og a-text--reducerer mængden af affald. Derfor satser Patagonia i dag på meget holdbare materialer som Pertex og GORE-TEX membraner, som sammen med den håndværksmæssige kvalitet giver de bedst mulige produkter.

Atleter under Patagonias flag

Skøre ekspeditioner, funktionsbeklædning på høj niveau, sunde værdier og masser af sjov - der er nok ingen, der ikke ønsker at rejse med Patagonia. Det er klart, at mange højtprofilerede atleter rejser med den amerikanske firma. Deriblandt er der historiske navne som Steve House, Lynn Hill og Tommy Caldwell, men også talenter som tyskeren Alexander Megos.

Et forhold, der gavner alle. Atleternes unikke behov og erfaringer kan afspilles direkte til Patagonias udviklings- og designafdeling. På denne måde indgår deres produkter ingen kompromis og har en stor praktisk betydning.

Funktionsbeklædning til outdoor- og bjergsport

Bjergsport har mange facetter og hvert område har særlige krav til beklædningen. I Patagonias sortiment er der konkret udformede løsninger til næsten enhver form for bjergsport.

  • Bjergklatring: Højalpine ture, isklatring, ekspeditioner - barske forhold, temperaturudsving og en ekstrem indsats er kun nogle af de mange udfordringer i denne disciplin. Et godt sæt tøj tager ikke anstrengelsen, men gør den mange gange sjovere. Funktionsundertøj, softshell-beklædning, hybrid-løsninger og GORE-TEX Pro Shell hardshell jakker - du kan finde alt du har brug for til bjergklatring.
  • Klatring & bouldering: Klatrings- og bouldering-beklædning bør være slidstærk og kunne følge enhver bevægelse. Patagonias klatringsmode som klatrebukser og hoodies er præcist tilpasset til disse krav og er med sine seje prints og features alt andet end gammeldags.
  • Ski & snowboard: Isolering mod kulde, en god ventilation og beskyttelse mod sne og fugt - skibeklædning sætter høje krav. Patagonia er kendt for sine isoleringslag af høj kvalitet, som kan findes i dunjakker og vester. Varme, bevægelsesfrihed og pålidelighed - skibeklædningen dækker alle områder!
  • Trailrunning og andre bjergsporttyper: Der er sørget for alle discipliner. Der er alt til trailrunning: T-shirts i ekstra blød merinould, outdoor sokker og specielle sko. Selvfølgelig i den berømte Patagonia kvalitet.

Lifestyle møder funktionalitet

Det er bare dejligt vis beklædningen kan forene et godt design og funktionalitet. Patagonia beklædning som T-shirts, bukser, skjorter og jakker er med deres moderne design velegnet til bjergene og aftenen på pubben og i hverdagslivet. Patagonia - den unikke kombination af levevis og funktionalitet.

€ 5 straks
Til din næste bestilling
Nej, tak.