Mammut Mærkeshop
Mammut

Det er 150 år siden, at Mammut begyndte som rebfabrik i Schweiz - i dag er de en af de største producenter i klatrings-, alpin-, outdoor- og snowsport-branchen. Der er næppe en klatrer eller alpinist, som ikke kender logoet med den sorte mammut.

Siden dengang, hvor Mammut var en rebfabrik, har den udviklet sig til en international virksomhed, som stadig har sit hovedkvarter i Seon i Schweiz, men som i dag har grene og datterselskaber i hele verden.

Rebspecialisten

Selvom der er gået 150 år siden grundlæggelsen af Mammut, er de også i dag en af de største producenter af klatrereb. Schweizerne profiterer selvfølgelig af deres mange års erfaring i udviklingen og produktionen af klatrereb. På denne måde kan de garantere for høje sikkerhedsstandarder for half-, twin-, statisk og helreb.

Outdoorbeklædning

I mellemtiden opnår Mammut 50 % af deres omsætning på over 200 millioner schweizerfranc gennem beklædning. Sortimentet starter med enkel men funktionel vandrer- og trekkingsbeklædning over klatrings-, bouldering- og skiturbranchen op til avanceret beklædning til brug i det ekstremt højalpine terræn.

Klatrings- og outdoor-udstyr.

I hardware området er der næppe noget, som Mammut ikke producerer. I deres sortiment findes der pandelamper, rygsække, boulderingmåtter, karabinhager og hjelme (og meget mere). Gennem samarbejdet med andre producenter som Ajungilak (soveposer) og Raichle (sko) fik Mammut mange års erfaring ind i huset, så de kunne udvide deres produktsortiment med flere nye kategorier.

Bæredygtighed hos Mammut.

Ud over de høje kvalitetskrav har Mammut også skrevet miljøbeskyttelse og anstændige arbejdsforhold på deres flag. Det resulterede blandt andet i at Mammut kræver en "Code of Conduct" fra sine leverandører, som er en adfærdskodeks for arbejdsvilkårene. Derudover producerer de ikke i de såkaldte højrisikolande som Myanmar, Bangladesh og Nordkorea. I Kina og Vietnam, hvor produktionen hovedsagelig er stationeret, er der stadig to fastansatte fra Mammut til at overvåge arbejdsvilkårene og udviklings- og produktionsprocessen.

Samtidig er Mammut stærkt engageret i miljøspørgsmål. Dette omfatter miljømæssige beskyttelsesforanstaltninger på produktionsniveauet, anvendelsen af økologisk produceret fair trade-bomuld, anvendelsen af genanvendte materialer og streng kontrol af oprindelsen af alle forarbejdede dun. Desuden arbejder Mammut tæt sammen med selskabet bluesig technologies AG.

Engagement

Ud over sin enorme rækkevide får Mammut også opmærksomhed pga. deres spektakulære marketingkampagner. Dette omfatter fantastiske billeder (European Outdoor Film Tour E.O.F.T.), som Mammut har været på turné med i de tysktalende lande, og som har fyldt store haller og biografer, og naturligvis Mammut Peak projektet til selskabets 150. fødselsdag. Selskabets årsdag. Her fik 150 hold af amatører og professionelle mulighed for at bestige et bjerg af deres valg. Det var et mesterværk af logistik, hvilket producerede et overflod af spektakulære billeder og videoer, som blev vist på selskabets egen hjemmeside. Der var forresten også et Bergfreunde-hold.

€ 5 straks
Til din næste bestilling
Nej, tak.