La Sportiva Mærkeshop

Hjemme på de hårdeste ruter: La Sportiva klatresko

La Sportiva

Firmaet producerer førsteklasses sko. Derfor har også de helt store tillid til La Sportiva, deriblandt Adam Ondra, Paxti Usobiaga og Lynn Hill.

Det unikke design kombinerer nøjagtighed og præcision uden at gå på kompromis med komforten. Klatresko ligner hinanden på første blik, men de er forskellige i detaljer som læstformen, forspændingen og tåområdet. La Sportivas sortiment dækker alle områder i klatresporten. Du kan finde den rigtige sko til enhver passion: Allrounder, alpine klatresko og modeller til klatring på svært terræn.

Det fineste fodtøj til bjergene i Italien.

Italienerne skriver skohistorie - ikke kun i klatring. Bjergstøvler og -sko er ofte det første valg ved førstebestigninger og ekspeditioner hos professionelle bjergbestigere som Beat Kammerlander og David Lama.

Funktionelle materialer som GORE-TEX, tekniske detaljer og pålidelighed gør bjergskoene velegnet til krævende opgaver. La Sportivas udvalg dækker alle mulige områder - fra lette vandresko over bjergsko, der kan kombineres med stigejern, hen til meget tekniske bjergstøvler.

La Sportiva trailrunning sko - og du står på fast grund

En anden passion af italienerne er trailrunning sko. Moderne systemer for sålen giver den bedste grip, en optimal støtte til foden og en meget god stødabsorbering. Det gode ydermateriale sørger for robuste sko, som kan tåle hårdt terræn. De kan købes med GORE-TEX membran og integrerede gamacher, så de kan tåle alle vejrforhold. Med disse sko er du startklar til en hurtig løbetur på udfordrende terræn.

Veldesignet funktionsbeklædning

La Sportiva er også et vigtigt navn i branchen for funktionsbeklædning. Det umiskendelige italienske design giver sammen med dets egnethed til alpine ture en rigtigt god kombination.

Både overtøjet som hardshell, fleece, softshell og veste samt deres bukser indeholder højkvalitative og funktionelle materialer som fx PrimaLoft, Polartec og GORE-TEX.

Kvalitet og ydeevne betaler sig

Mange klatresko og bjergsko af La Sportiva er så populære, at det nogle gange er svært at få fat på dem. Årsagen er først og fremmest deres kvalitet, komfort og funktionalitet. Dette er mindst lige så vigtigt som de mange priser, som La Sportiva vinder for deres fremragende produkter og innovationer hvert år.

€ 5 straks
Til din næste bestilling
Nej, tak.