Black Diamond Mærkeshop

Bjergklatringsudstyr til krævende bjergbestigere

Black Diamond

Adam Ondra, Alex Honnold, Dave MacLeod, Ines Papert og mange andre fantastiske atleter har tillid til Black Diamonds udstyr, ligesom andre generationer før dem. Siden firmaet blev grundlagt, er der næppe en producent, der kan nå de høje krav af bjergsportlerne som Black Diamond gør. Der er heldigvis udstyr til næsten alle facetter af klatring hos amerikanerne.

Fra klatreseler og karabinhager over mobile sikringsudstyr som klemkiler og klippesikringer til rebklemmer og portaledgen til bigwall-klatring - Black Diamond tilbyder klatringsudstyr til alle krav.

Sne og is

Amerikanerne har en masse at tilbyde når det drejer sig om at kunne bevæge sig på sne og is. Især i isklatringsområdet er de kendt og værdsat for deres ekstra-skarpe isskruer, ergonomiske isudstyr og sofistikerede klatrejern.

Black Diamond har også en masse at byde på på vinter- og skiområdet. En af de mest kendte innovationer på dette område er AvaLung-Systemet, som sørger for at lavineofre kan dosere luften på den bedst mulige måde. Til dette formål filtreres luften i sneen gennem en ventil på AvaLung-systemet. CO2, som bliver udåndet, ledes væk fra kroppen via et andet ventil. På denne måde kan mængden af frisk luft øges væsentligt.

Turer og bjerklatring

Hos bjergstigning, vandrig og touring kan Black Diamond score points med endnu mere udstyr. Black Diamond trekkingstave er lette og kan slås sammen til en lille pakke pga. en smart låsemekanisme.

Der findes rygsække til næsten alle anvendelsesområder, bl.a. til den bekvemme transport af beklædning, kost og udstyr. Black Diamond forarbejder flere moderne materialer, der gør rygsækken let og robust. Takket være det geniale bæresystem vil det være nemt at bære tunge laster over lange afstande.

Outdoor-beklædning for klatrere

Black Diamond indeholder den originale bjergsportsånd. Der er næppe en producent der har et større udvalg af udstyr til brug på sten og is. Det er klart, at deres klatrebeklædning er så populært blandt klatrere. Deres hoodies, klatrebukser og T-shirts er designet til både klatring og bouldering. En super kombination!

Strenge kvalitetskontroller hos Black Diamond

Det er ikke usædvanligt, at moderne klatreudstyr bliver tilbagekaldt. Det sker dog kun sjældent hos Black Diamond. Producentens kvalitet er nærmest legendarisk. Det er indlysende at dette ikke er en tilfældighed.

Kvalitetsprincippet er fastslået i firmaets filosofi, så der bliver gjort alt for kun at sælge udstyr på højt niveau. Alle dele af udstyret underkastes strenge tests efter 3 Sigma-kravene og deres brudstyrke. ISO 9001-certificeringen er næsten obligatorisk og viser, at Black Diamond vil opfylde de højeste kvalitetskrav.

Støtte til natur- og miljøprojekter i bjergene

Det er et spørgsmål om ære at være med til den løbende forbedring i brugen af ressourcer og strøm samt a-text--reduktionen af emissionsudslip. Desuden understøtter Black Diamond flere organisationer.

Det er fx European Outdoor Conservation Association, som fremmer internationale miljøprojekter, og Respect the Mountains Organisation, som fremmer en bæredygtig turisme i bjergene og støtter bevidstheden om dette unikke naturområde.

Black Diamond - fra ægte klatrere til ægte klatrere!

€ 5 straks
Til din næste bestilling
Nej, tak.