Gå ud i al slags vejr med den rigtige outdoor jakke

Når vejret bliver koldere og temperaturen lavere, er det tid til at finde den passende outdoor jakke. Der findes som sagt ikke dårligt vejr, kun dårlig påklædning. At være godt forberedt på regn, sne, vind og vejr er essentielt, når man er på friluftstur. En outdoor jakke af høj kvalitet har mange anvendelsesmuligheder - uanset om den er til vintersport, bjergvandring, trekking eller bare som behagelig fritidsjakke. Lige så alsidigt er også udvalget. Hvilken outdoor jakke bruger man til hvilken lejlighed, og hvad skal man være opmærksom på ved købet, for at få den bedst mulige kvalitet? Meget vigtige spørgsmål, som dog ikke er svære at besvare!

Hvad er gode outdoor jakker

Generelt skal outdoor jakker af højkvalitet beskytte mod kulde, regn og vind, men samtidig ikke overophede kroppen. Gennem moderne, hurtigttørrende fibre og åndbare membraner er dette ikke noget problem. Desuden skal de have en god pasform og til enhver tid tilbyde den tilstrækkelige bevægelsesfrihed. Gode outdoor jakker skal også være modstandsdygtige og fx ikke gå i stykker ved klippekontakt. Vægten spiller ligeledes en stor rolle, for hvem vil slæbe rundt på unødig ballast på en allerede hård trekking tur?

Den rigtige outdoor jakke til enhver lejlighed

Tilbuddet på gode outdoor jakker er enormt, men ingen grund til at fortvivle! Med en smule vejledning er det ikke noget problem at finde rundt i junglen af outdoor jakker! Til enhver lejlighed er der en outdoor jakke, som er præcist tilpasset de pågældende behov, derfor bør man først og fremmest være klar over hvilket anvendelsesformål, jakken skal have.

Når det skal være en outdoor jakke, der tilbyder maksimal bevægelsesfrihed, er softshelljakken uden tvivl det rigtige valg! Den er særligt let, vind- og vandafvisende, og tilbyder tilstrækkelig spillerum og indskrænker dermed ikke dine bevægelser. Ved hjælp af deres åndbare fibre er de svedtransporterende og skaber derfor den ideelle temperatur for kroppen. Med denne outdoor jakke i softshellmateriale kommer du ikke til at svede.

Når vejret er mere barsk, bør valget af outdoor jakke falde på en hardshelljakke. Den er som skabt til ekstreme vejrbetingelser. Hardshells er særligt modstandsdygtige, vind- og vandtætte. Det gør den til den perfekte følgesvend i regnvejr og tilbyder maksimal vindfang. Ved passende foring er den ligeledes interessant for vintersporten. Så kan man trodse selv en snestorm.

Altmuligjakken inden for outdoor jakker er 3 i 1-jakken. Da den varmende inderjakke er let aftagelig, egner denne outdoor jakke sig perfekt til uforudsigelige vejr- og temperatursvingninger. Den vandtætte og åndbare yderjakke lader desuden ikke et pludseligt regnskyl være en forhindring. Skulle himlen overraskende klare op igen - ikke noget problem! Ved mange 3 i 1-jakker gemmes huen i kraven og en vandretur gennem solrige bjerglandskaber er pludselig en mulighed. Når vejrudsigten altså endnu en gang er forkert, er man på grund af den praktiske 3 i 1-outdoor-jakke alligevel klar til hvad som helst.

Ved ekstremt kolde temperaturer er dunjakker en fordel. Gennem foringen tilbyder dunjakker den ideelle kuldebeskyttelse. Dog er en dunjakke ikke kun praktisk i de koldeste områder af verdenen. Let forede varianter er nemlig et moderigtigt alternativ til en normal vinterjakke og egner sig fremragende til fritidsbrug. Med en dunjakke af høj kvalitet er det slut med at fryse.

Fleecejakken er en af de ukomplicerede og lette outdoor jakker. Den er ganske let at anbringe i rygsækken og fylder kun ganske lidt, hvilket er ideelt, når pladsen er knap. Fleecematerialet tørrer betydeligt hurtigere end bomuldsprodukter, således er en fleecejakke også efter kontakt med fugt klar til brug. Gennem dens fremragende isoleringsegenskaber holder den dig til enhver tid varm.

Den perfekte outdoor jakke - en følgesvend gennem hele livet.

Uanset lejlighed, uanset vejr. Lige så snart dagene bliver kortere og termometeret falder til koldere temperaturer, er det tid til en behagelig outdoor jakke af høj kvalitet. Om den skal anvendes til vandring, klatring, trekking, bouldering, bjergvandring eller ganske simpelt kun som behagelig fritidsjakke, den rigtige outdoor jakke er altid en god følgesvend.

€ 5 straks
Til din næste bestilling
Nej, tak.