100% ægte indlæg fra andre bjergvenner

Hvordan håndterer vi indlæg?

Hvordan håndterer vi indlæg?

Vi synes: Intet er mere troværdig end den usminkede sandhed. Især, hvis det handler om udstyr og feedback fra dem, der allerede anvender det. For at kunne tilbyde troværdige indlæg, arbejder vi efter følgende retningslinjer:

Sig det, som det er!

Hvis udstyret ikke holder, hvad det lover, skal det siges. Derfor sletter vi ingen indlæg, kun fordi de er negative! Tværtimod: Vi takker for det, for "skrot" smides ud af sortimentet.

Vi kigger på det ....

Vi holder øje med indlæggene. Og med "vi" mener vi i første omgang vores team. Men fordi vi selvfølgelig ikke altid kan læse alle indlæg, glæder vi os over henvisninger fra jer.

Kommentarer gøres synlige

Hvis vi kommenterer jeres indlæg eller griber ind pga. en af de nedenfor opførte grunde, synliggøres det for alle og vises inkl. en lille begrundelse. Desuden får indlæggets forfatter en info e-mail.

I tvivlstilfælde sørger vi for den gode tone...

Ligegyldigt hvordan: Den gode tone skal bevares. Derfor sletter vi indlæg, som ikke overholder den, krænker gældende love eller ophavsrettigheder. Vær altså søde mod hinanden og artige som altid.

Reklame har ingen chance!

Hvis vi finder klodsede reklamefraser i indlæggene, sletter vi dem eller tager ikke hensyn til dem ved beregning af den gennemsnitlige vurdering. Men selvfølgelig er det tilladt at rose.

Krydshenvisninger er velkommen.

Vi inviteter dig til at henvise til andre informationskilder eller produkter. Hvis vi finder ud af, at der laves sjov med henvisninger til andre sider, forbeholder vi os at fjerne links fra indlæggene.

Er det virkelig sandt?

Finder vi et indlæg uden relation til realiteten eller produktet, forbeholder vi os at den ikke medregnes ved den gennemsnitlige vurdering. Men indlægget forbliver fortsat online med en tilsvarende bemærkning.

Bergfreunde-teamet viser flag

Indlæg, der kommer fra folk i Bergfreunde-teamet eller fra producenternes repræsentanter, synliggøres tilsvarende. Så du altid ved, hvem der står bag, og selv kan lægge to og to sammen.

For resten: Hvis du vil hjælpe med til at sikre indlæggenes kvalitet, så gør brug af Hjælpsom-funktionen for at fremhæve særligt hjælpsomme indlæg. Desuden vil vi kigge på hvert indlæg, som du indberetter at være upassende.

I denne ånd: God fornøjelse med indlæggene fra andre bjergvenner. Og hvis du har noget at sige...så sig det!

Har du flere spørgsmål? Vores kundeservice hjælper dig gerne:

€ 5 straks
Til din næste bestilling
Nej, tak.