Vaude - Women's Air Vest III - Cykelvest

Detailansichten
54,95 inkl. moms.
~ KR 410,48
Artiklen er p.t. desværre udsolgt
Kun 1 på lager!
Det er kun heltal, der er tilladt. Ret venligst din indtastning.
  • Portofri fra € 50 (DK)
  • 2 års garanti
  • 30 dages returret
  • > 1.200.000 tilfredse kunder
  • Alle artikler på lager
  • Vi er Trustpilot-certificeret - oplysningerne får du her!
% anbefale
100% anbefale
Kunder siger: Let
Kunder siger: Let
Kunder siger: Pris/ydelse
Kunder siger: Pris/ydelse
Stretchy
Stretchy
 g
70 g
Materialeinformationer & funktioner
Egnet til:
Anvendelsesområde:
Racercykel
Materialeegenskaber:
stretchy
Vægt:
70 g
Vægtreference:
i medium størrelse
Pasform:
tætsiddende
Konstruktion:
Cycling vest
Ydermateriale:
100% polyamide
Materiale mellemstykker:
85% polyamide; 15% elastane
Mellemstykker info:
Mesh Inserts
Lukning:
full length button strip
Ventilation:
Mesh back
Tasker:
1 back pocket for stowing the jacket
Ekstraudstyr:
Green Shape; Eco Finish DWR-treated; reflective elements
Varenr.:
154-0045
Produktbeskrivelse

The Women's Air Vest III is a lightweight and packable cycling vest from Vaude that is an absolute must on your next cycle adventure. The jacket has a snug fit and is designed to shield you from 80% of the headwinds, whilst allowing the remaining 20% to cool your body and keep your temperature regulated. The vest is nice and breathable and comes complete with an Eco Finish DWR treatment (Durable Water Repellent) for protection from dirt and water. An elastic mesh panel in the back serves to provide a superior fit, whilst simultaneously providing excellent moisture management. The Women's Air Vest III also has a back pocket that doubles as a stuff sack for the jacket, allowing you to pack it down nice and small. Of course, the jacket from Vaude was produced in an environmentally friendly way as well - hence the Green Shape label!

Bjergentusiast Hannah

Spørg vores ekspert
Bjergentusiast Hannah

+49 71 21 70 12 0

Ma. - fr. kl. 10:00 - 17:00

Vurderingsoversigt
Vores vurderinger er 100 % ægte Flere oplysninger
5,0
(fra 1 Vurderinger)
100%
anbefaler dette produkt
Hvad mener du?

Det maksimale antal tegn er nået.

Ups, du har glemt at stille dit spørgsmål.

Nu mangler du bare at tildele produktet nogle stjerner

Nu mangler du bare at tildele produktet nogle stjerner

Hvordan vurderer du produktet?

Opload billede

Når du oploader billeder, bekræfter du vores brugerbetingelser

Det mener bjergentusiaster i hele verden:
Profilbillede af Sibylle
| Bitz

  • Fordele
    Pris/ydelse
    Let

Sorter efter

€ 5 straks
Til din næste bestilling
Nej, tak.