The North Face Mærkeshop
The North Face

Funktionsbeklædning på højt niveau

The North Face står for bjergkædernes sjæl mere end noget andet bjergsportmærke. The North Face arbejder tæt sammen med nogle af de bedste sportsfolk på kloden for at kunne opnå de høje krav. Dette medfører en høj håndværksmæssig kvalitet og innovationer, som igen og igen udløser revolutioner i outdoor beklædning.

Materialer

Det er ikke muligt at blive førende på verdensmarkedet for outdoor beklædning uden at bruge de materialer, som fik The North Face kollektionen til at indtage den stilling den har i dag. Den sidste bastion før den vilde natur.
Ud over materialer som GORE TEX membraner og lignende, som står for en høj kvalitet, har regnjakken også en holdbar HyVent PU-belægning, som beskytter mod vind og vejr, mens den er diffusionsåben og har en god åndbarhed.
I softshell området fremstår The North Face med sine fremragende APEX softshellprodukter, som ser godt ud i enhver situation og årstid.

Summit Series

Med "Summit Series"-serien viser The North Face sin kompromisløse og meget tekniske alpin-kollektion. Produkterne i kollektionen har en fremragende ydeevne og en fantastisk beskyttelse ved alpine aktiviteter.

Outdoor udstyr

The North Face har langt mere at byde på end kun sin beklædning. De har også soveposer, rygsække og telte, som bør tages i betragtning ved valget til alle slags aktiviteter. Om det nu er mountainbike, trailrunning, vandring eller klatring. Anvendelsesområderne er lige så mangfoldige som de mange forskellige produkter.

Ekspeditioner

The North Face er desuden blevet et stort mærke inden for ekspeditionsudstyr. Deres ekspeditionstelte med TNF-logoet bør være del af ethvert basislejr på hele kloden. Ligesom deres yderst funktionelle ekspeditionsbeklædning, som har sikret succesen på en hel den bjergture.

Bæredygtighed

The North Face er bluesign-medlem siden 2008 og arbejder stadig på at forbedre sine produkter og deres produktion, så hverken mennesker eller miljøet tager skade. Det indre driv for at være bæredygtig får The North Face fra kærligheden til og passionen for naturen, til hvis opdagelse man også skal bruge det udstyr, de selv producerer.
For at kunne nå de høje ambitioner satser de bl.a. på genanvendte materialer og en lang holdbarhed af deres produkter.

€ 5 straks
Til din næste bestilling
Nej, tak.