Forsendelsesomkostninger

Så snart du har sendt en bestilling til os, tager vi vores bedste løbesko på, så din pakke hurtigst muligt er på vej til dig. Det betyder: Vores logistikteam behandler din bestilling som regel inden for en dag, såfremt alle artikler er på lager. Således varer det i gennemsnit 4-6 arbejdsdage, inden du kan modtage pakken.

Forsendelsen af bestillinger, som indeholder specialartikler (f.eks. telte, touring rygsække, crashpads, vandrestokke, soveposer, elektronik, væske, gaspatroner og fødevarer) tager nogle gange lidt længeretid, fordi disse artikler opbevares særskilt og pakkes manuelt.

Desværre kan vi p.t. ikke levere til Grønland og Færøerne.

Det bedste ved vores forsendelsesomkostninger er: Som hovedregel skal du ikke betale nogen! For vi leverer allerede fra 69 EUR bestillingsværdi gratis til Danmark!

Leveringsland Forsendelsesomkostninger
Danmark 5,95 €
op til 69 € bestillingsværdi
Gratis forsendelse
fra 69 € bestillingsværdi

Transportskader

Kontroller straks ved modtagelsen, om din pakke er fuldstændig og ubeskadiget, og nægt at modtage pakken, hvis den har synlige skader. 

Hvis dette ikke er muligt, fotografer skaderne, og opbevar emballagen. Henvend dig så omgående til vores team på kontaktskemaet eller +49 71 21 70 12 0. Skaden skal dokumenteres hurtigst muligt, så erstatningskravet ikke bortfalder. 

Hvis du ikke sender en reklamation eller tager kontakt til os, har det ingen indflydelse på dine lovbestemte mangelsbeføjelser. Men du hjælper os med at kunne gøre vores egne krav gældende overfor fragtføreren eller transportforsikringen.

€ 5 straks
Til din næste bestilling
Nej, tak.