Black Weekend
SAVE THE DATE

Black Friday hos
Bergfreunde

BLACK FRIDAY 2023 HOS BERGFREUNDE

Vær klar til start, når vi fejer den næste Black Friday Week 2023. Du har som hvert år mulighed for store besparelser og sikre dig unikke tilbud til dit næste store outdoor-eventyr.
Den næste Black Friday finder sted den:
24 november 2023

KAN DU SLET IKKE VENTE?

Du finder rigtig gode tilbud inden for vores mest populære mærker og kategorier i vores outlet hele året rundt.
men's outlet
ladies outlet
clothing outlet
outdoor brands

Black Week Q&A

HVAD BETYDER BLACK FRIDAY EGENTLIGT?

Black Friday stammer oprindeligt fra USA og finder traditionelt set altid sted fredag ​​efter Thanksgiving. Oprindeligt var det kun fysiske butikker der deltog. Nu er online-handlen også hoppet med på bølgen. I dag spiller både Black Friday og Cyber Monday en stor rolle for online-detailhandlen. I Black November har vi på udvalgte dage særlige supertilbud og bundlave priser. Gå ikke glip af vores fantastiske tilbud!


HVAD BETYDER CYBER MONDAY EGENTLIGT?

Cyper Monday opstod som modsvar til de fysiske butikkers Black Friday. Nogle onlineforhandlere slog sig sammen og lancerede Cyber ​​Monday, som også lokker med mange stærke tilbud. Mange offline- og online-forhandlere har nu Black Friday og Cyber ​​Monday. Og selvfølgelig ønsker vi hos Bergfreunde også at kunne levere rigtig gode outdoor-tilbud til dig. Så derfor skal du holde et vågent øje med de helt store besparelsesmuligheder på Cyber ​​Monday.


HVORNÅR FINDER BLACK FRIDAY STED OG HVAD SKER DER ELLERS I NOVEMBER?

Du kan se frem til mange outdoor-deals og sikre dig dine nye yndlingsting i hele kampagneperioden. Hos Bergfreunde kalder vi disse tilbud i november for de Black Outdoor Days. Tilmeld dig til vores nyhedsbrev herunder, og find ud af, hvilke store rabatter og gode tilbud der venter på dig.


De vigtigste tidspunkter af Black Outdoor Days 2023 hos Bergfreunde er:


Singles Day 2023 11 november 2023
Black Week 2023 20 - 26 november 2023
Black Friday 2023 24 november 2023
Black Weekend 2023 24 - 26 november 2023
Cyber Monday 2023 27 november 2023

HVAD KAN JEG FORVENTE AF BLACK FRIDAY HOS BERGFREUNDE?

Forventningens glæde er som bekendt den største glæde. Gå ikke mere glip af Black Friday-tilbud med vores nyhedsbrev og nyd godt af de lave priser og de bedste deals. Du kan få en forsmag på vores sale året rundt i vores outlet-område i vores shop. Hos os får du gratis forsendelse fra en ordre på min. 50 €, og vores kompetente kundeservice står til rådighed med personlig rådgivning.


HVORDAN FÅR JEG FLERE INFORMATIONER OM BLACK FRIDAY HOS BERGFREUNDE?

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev ovenfor, og du får de bedste outdoor-deals til Black Friday direkte i din indbakke. Her informerer vi dig om vores bedste tilbud til skiløb, vandreture og klatring fra topmærker som Ortovox, Icebreaker, Arc'teryx og Fjällräven i Bergfreunde Outdoor Outlet. Når du registrerer dig for første gang, modtager du også en værdikupon på 5 €, som du kan indløse, når du afgiver din ordre! Selv bagefter kan du holde dig opdateret om alle rabatkampagner og modtage eksklusive eksperttips og nyheder om de helt nye produkter.


Hold dig opdateret med vores nyhedsbrev om de næste tilbud, som vi planlægger for dig og dit nye outdoor-eventyr!
€ 5 straks
Til din næste bestilling
Nej, tak.